Promosi Umrah Musim Sejuk.

Rebat RM100/pax!

 
Dapatkan rebat RM100/pax bila anda memilih pakej umrah bersama Daun Hijau Travel & Tour Sdn Bhd. Anda boleh pilih diantara 2 pakej dibawah iaitu Pakej Safwa atau pakej Hilton :

 

Kelebihan Pakej:
 
ANDA TAKUT HOTEL JAUH? ANDA SAKIT LUTUT DAN TAK LARAT NAK JALAN JAUH? ANDA NAK CEPAT SAMPAI KE MASJID DAN MEMILIH SAF DEPAN?

Dengan pakej ini anda tak perlu risau kerana Jarak hotel Paling dekat dengan Pintu 1 iaitu 50meter 😮 Dekat bukan? Semestinya kita memerlukan hotel yg dekat supaya mudah untuk kita ulang alik ke Masjidil Haram. Bagi jemaah yang ada masalah kesihatan dan kesukaran untuk berjalan, hal ini sangat membantu. Anda hanya perlu keluar dari pintu Hotel untuk terus ke Dataran Masjidil Haram. dan untuk makluman semua, Pintu 1 yang sebelum ini ditutup untuk renovation telah dibuka pada 19.05.2017 dan boleh digunakan.
 
 
 
TIDAK MAHU BERLAMA DI DALAM KAPAL TERBANG? TAK SUKA TRANSIT? MAHU PENERBANGAN TERUS KE MADINAH?
Bagi yang memilih Pakej Safwa, jemaah akan DITERBANGKAN TERUS ke Madinah dengan pesawat AirAsiaX (Airbus). Saiznya besar sedikit dari penerbangan domestik. Insyaallah jemaah akan selesa. Daaannnn...bagi penerbangan yang TERUS KE MADINAH ini, Air Asia X turut menyediakan makanan secara PERCUMA!! sebanyak 2 kali. Jadi, jemaah semua tak perlu menahan lapar semasa dalam penerbangan dan tak perlu menyediakan duit tepi untuk membeli makanan. sbb semuanya FREE!! 😁 😁
Bagi Pakej Hilton pula, jemaah akan menggunakan Malaysia Airlines (Airbus). Sudah kita tahu sememangnya tempak duduk MAS adalah selesa. Makanan juga turut disediakan sebanyak 2 kali. Penerbangan ini akan mendarat di Jeddah dan jemaah akan masuk ke Mekkah terlebih dahulu untuk menunaikan umrah.
 
TERINGIN UNTUK MERASAI SOLAT JUMAAT DI MADINAH DAN MAKKAH?
 
Kami memilih 2 Jumaat kerana kami mahu jemaah semua dapat merasakan seronoknya pengalaman Solat Jumaat di Madinah dan juga di Mekah. Bukan mudah kan nak sampai ke Tanah Suci, alang-alang dah sampai, kita rebutlah semua peluang ibadah yang ada.
 
 
RISAU UNTUK MENDAPATKAN MAKANAN?

Anda jangan risau,makanan disediakan sepenuhnya untuk para jemaah bermula dengan Sarapan Pagi, Makan Tengah hari dan Makan Malam. bagi Pakej Safwa, jemaah akan makan di D'Saji. Manakala bagi Pakej Hilton, pihak hotel sendiri akan menyediakan makanan secara Buffet. Insyaallah jemaah semua tak perlu risau lapar sepanjang berada disana, dan tak perlu nak bawa duit lebih untuk makan melainkan jemaah teringin nak makan aiskrim yang sedap 😋 di Mekah tu atau jemaah terlepas masa makan di hotel.
 
 
JEMAAH WANITA TAKUT SESAT UNTUK KE RAUDHAH? PERLUKAN MUTAWWIF WANITA?
 
Salah 1 lagi keistimewaan pakej ini, jemaah akan dibimbing oleh 2 mutawwif iaitu mutawwif lelaki dan mutawwif perempuan. Kami faham jemaah perempuan selalunya segan untuk bertanya itu ini dengan Mutawwif Lelaki,bukan itu sahaja,masalah yang paling besar ialah tiada pembimbing bagi jemaah wanita untuk masuk ke Raudhah. Maka insyaallah, dengan adanya Mutawwif Wanita, urusan jemaah wanita untuk ke Raudhah (Madinah) menjadi semakin mudah.
 
 
PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!

Apa yang percuma? Kami akan bagi anda :
 Kain ihram (bagi lelaki) / Telekung (bagi wanita)
 Sling bag
Beg Troli Eksklusif
Air zamzam 5L
 
 
Bukan itu sahaja...... anda juga akan MELAWAT TAIF secara PERCUMA!!
 
Maka tunggu apa lagi, tempat adalah terhad. Jom rebut peluang mengerjakan umrah bersama Daun Hijau  😉. Pendaftaran hanya rm500/pax.
 
Hubungi kami untuk tempahan : 012 3093227
atau tekan icon dibawah: 
Copyright ©2017 Jom Pergi Umrah, All Rights Reserved.